Alla som har hund vill inte gärna lämna bort dem till andra, men det är inte alltid våra fyrfotade vänner kan följa med överallt. Hundpensionat är en perfekt lösning för både dagpassning men också för längre tid om du exempelvis ska åka utomlands. Många hundpensionat har både dagpassning och dygnspassning men kan se lite olika ut. Du kan Hitta ditt hundpensionat här om du redan nu vet att du behöver lämna din hund.

Hundpensionat tar emot alla slags hundar från schnauzrar till större raser som exempelvis jämthund. Det kan variera i pris beroende på din hunds storlek.

Hundpensionatet fungerar precis som ett dagis bara det att du kan lämna över en längre tid. Det du ska tänka på innan du tar kontakt med ett hundpensionat är att ha alla papper redo så som försäkring, vaccinationsintyg ect då det vistas flera hundar på samma ställe.

Du kan känna dig trygg med att lämna din hund på ett hundpensionat då personalen alltid har lång erfarenhet och utbildning. På de allra flesta hundpensionat kan du i förväg läsa om hur en dag hos just dem ser ut, hur många gånger hunden rastas, mattider och annat viktigt.

Helenas [hundhotell:http://www.helenashundhotell.se/) är ett passande val om du ska åka flyg från Arlanda. De finns i Märsta och har även långtidsparkering för dig som vill. Du behöver inte heller ta med dig några egna saker som koppel, leksaker eller mat. Allt ingår i priset. Behöver din hund däremot något speciellt foder är det viktigt att du tar med dig så att det räcker under hela vistelsen.

Här får din hund två promenader per dag och en stund i deras stora lekrastgårdar. Alla hundar har sedan inneboxar med golvvärme samt uteplats. Du kan också få separata boxar om din hund vill vara ifred eller bo med en annan hund, det som passar dig och din hund bäst!