Hundar är människans bästa vän som vi så klart vill ha med på allt, men ibland finns inte möjligheten att ta med dem överallt. Det kan vara gällande både semestern och till jobbet om dagarna, men någonstans måste hundarna vara och nu för tiden finns det som tur är bra lösningar med hundpensionat som gör att vi kan känna oss mer lugna och trygga med att det alltid finns alternativ även för hunden. Har du redan bestämt dig för att du ska du boka ett hundpensionat? Klicka här eller är du nyfiken och vill veta mer innan, då har du kommit helt rätt!

Hundpensionat kan man använda sig av som daghem precis som när man lämnar och hämtar barnen på dagis men i det här fallet sin hund, men även när man ska på semester och inte har möjlighet att ta med hunden. Hundpensionatet finns till hands både kortare och längre perioder. De tar emot alla slags hundar och raser, från schnauzrar till grand danois, valpar till seniorer.

Det bästa med att välja ett hundpensionat till din hund är att du lämnar över din familjemedlem i trygga händer där de är kunniga och erfarna så att du kan slappna av vare sig du är på semester eller jobbet. Är semestern en längre tid finns även möjligheten till kloklippning, hundbad, och trimning på hundpensionatet, givetvis även i övriga fall också.

Det här härliga hundpensionatet ligger i Täby Kyrkby på ett vackert och lugnt grönområde med skog och en sjö i närheten, personalen på pensionatet sätter din hund i fokus och lär känna din hund och anpassar arrangemanget för att hunden ska trivas under vistelsen. Rummen innehåller alla saker din hund behöver och har dessutom en egen rastgård intill rummet. Vill du att din hund ska få träffa andra hundar så finns även möjligheten till det. Har du flera hundar får de självklart bo i samma rum.

Hur härligt låter inte detta?